Βράβευση Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

0

Τιμητικό βραβείο για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την αμέριστη στήριξή του έλαβε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στο πλαίσιο της 4ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με διοργανωτή το Ε.Ε.Α.

Το βραβείο απένειμαν στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. οι εκπρόσωποι όλων των Σωματείων του κλάδου.

Καλώντας τον κ. Χατζηθεοδοσίου στην σκηνή ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γαβαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όλοι μας, τα σωματεία, είχαμε τη σκέψη ότι σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσουμε με μια συμβολική κίνηση τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο για όλη αυτή τη στήριξη προς τον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια που τον στηρίζει”.

Λαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε την έκπληξη και ταυτόχρονη τη συγκίνησή του για την πρωτοβουλία αυτή.

“Είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύει σύσσωμος ο κλάδος σου για την προσφορά σου από τη θέση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου στην ΕΑΔΕ αλλά και στα σωματεία ασφαλιστών όλης της χώρας. Στα 34 χρόνια επαγγελματικής μου δραστηριότητας είναι ό,τι ωραιότερο μού συνέβη”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Τον λόγο έλαβε και ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής που με τη σειρά του δήλωσε: “Η γενιά μας είχε την ευκαιρία να δει φοβερά πράγματα. Είδαμε τον Ρονάλντο και τον Μέσι στο ποδόσφαιρο, είδαμε τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τένις και είχαμε και κοντά μας τον κ. Χατζηθεοδοσίου και τον κ. Γαβαλάκη στον κόσμο της Διαμεσολάβησης. Για εμάς ήταν μεγάλη τύχη και την εκμεταλλευτήκαμε, με την καλή έννοια”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ