Βραβεία Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης: Παρουσία του προέδρου του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

0

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση απονομής επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», παράλληλα με την αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. απένειμε βραβείο, μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σταύρο Σπαθή, στον κ. Παύλο Γερουλάνο για την επιχειρηματική του επιτυχία με τη λειτουργία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλληνίας.

«Πηγή έμπνευσης»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εταιρείες που βραβεύθηκαν από το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης:

«Κάθε ένα από τα βραβεία που απονέμονται σήμερα, κρύβει πίσω του ανθρώπινες ιστορίες. Τις ιστορίες επιχειρηματιών και εργαζομένων που πετυχαίνουν μαζί, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες. Αξιοποιώντας το ταλέντο, την πείρα, τον ενθουσιασμό τους. Οι δικές τους ιστορίες, αλλά και οι ιστορίες χιλιάδων άλλων επιχειρήσεων – στην Κεφαλλονιά, αλλά και σε όλη την Ελλάδα – είναι πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας».

Τα βραβεία

Ακολούθησε η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων.

Οι επιχειρήσεις και τα πρόσωπα που διακρίθηκαν είναι:

Ιχθυοτροφεία Κεφαλληνίας-παρέλαβε ο Παύλος Γερουλάνος

Levante Ferries- παρέλαβε ο Στρατης Απέργης

Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας «Ορεάλιος Γη»- παρέλαβε ο Φώτης Χαλιώτης

Σπυράγγελος Τζωρτζάτος και ΣΙΑ Ε.Ε.- παρέλαβε ο Γιάννης Τζωρτζάτος

CBD OIL- παρέλαβε Χάρης Χριστοφοράτος

H ομάδα VIBRANT KEFALONIA- παρέλαβαν οι Μιχάλης Κόμης και Δημήτρης Πολλάτος

O Στέφανος Βεργωτής- παρέλαβε ο Παναγής Βεργωτής

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Νίκος Υποφάντης και Πάνος Τουμάσης. 

Φιλανθρωπικός αγώνας

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του ΝΕΟΛ στο κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς και πλήθος κόσμου. Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές εισήλθαν στο γήπεδο συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή,τον Γεν. Γραμ Χρήστο Καμπανό και τον Οικονομικό Επόπτη, Γεώργιο Λασκαράτο. Την διοργάνωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσιβέλης, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Γεώργιος Σταμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός και εκ μέρους της Προέδρου του Ορφανοτροφείου Ο Σωτήρ, η κα. Μαρία Γεωργοπούλου.

Tην περιγραφή του αγώνα έκαναν οι Γεώργιος Συρίγος και Μάκης Βολτέρας.

Τα έσοδα από την διοργάνωση θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο «ο Σωτήρ».

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, όλους τους βετεράνους για την σπουδαία συμβολή τους στη προσπάθεια ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου, καθώς επίσης τους αθλητές, προπονητές και τις διοικήσεις  των ομάδων ΝΕΟΛ, Ακαδημία Κεφαλονιάς και Α.Σ. Κεφαλληνιακός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ