Βύρωνας: Παρουσίαση Συναυλιών Μουσικού Εργαστηρίου

0

Ξεχωριστές μουσικές βραδιές απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν την Δευτέρα 17 Ιουνίου και την Παρασκευή 21 Ιουνίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

Οι μαθητές των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου μας υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Αντρέα Συμβουλόπουλου, Ηούς Αδαμοπούλου, Γιώργου Κουσιάδη και Παύλου Γώγου χάρισαν με τις συναυλίες πιάνου, ηλεκτρικής και κλασικής κιθάρας, αξέχαστες μουσικές εμπειρίες στους παρευρισκόμενους. Απέδωσαν με μαεστρία τις μουσικές δεξιότητες και το ταλέντο που έχουν καλλιεργήσει μέσα από τα εργαστήρια του Δήμου.

Με διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών, αυτοσχεδιασμούς και ντουέτα, οι μικροί και μεγάλοι σολίστες απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Η μουσική καλλιεργεί και διαπαιδαγωγεί την ψυχή και το πνεύμα, ηρεμεί και οδηγεί σε υπέροχα μονοπάτια συναισθημάτων και γνώσης.

Τις συναυλίες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο Επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» Μίλτος Μπαντής, ο Επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα» Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Επικεφαλής της παράταξης «Έξυπνος Βύρωνας» Βασίλης Δεμπόνος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης Μποζιάρης, Λεμονιά Κλωνάρη και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής για θέματα ελέγχου-Λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων Χρήστος Γώγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ