Γαλάτσι: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον πρώτο νυχτερινό αγώνα τρεξίματος «1ο Galatsi Night Run»

0

Η συμμετοχή ενηλίκων και παιδιών στον νυχτερινό αγώνα τρεξίματος ¨1ο Galatsi Night Run¨ ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερους από 1200 αθλητές να παίρνουν μέρος, με συμμετοχή ενηλίκων, καθώς και παιδιών δημοτικού σχολείου (Δ΄-ΣΤ΄τάξη).

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Περίπου 1100 εγγραφές ενηλίκων στα 5 χλμ, εκ των οποίων 900 συμμετείχαν και είχαμε 810 τερματισμούς. Επίσης είχαμε την συμμετοχή 100 παιδιών στην απόσταση των 1000 μέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε περιμετρικά του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ, σε ασφαλές και φυλασσόμενο περιβάλλον.

Εκτός της μεγάλης συμμετοχής αθλητών και αθλούμενων, άλλο αέρα έδωσε η παρουσία πολλών Πρωταθλητών. Ξεχώρισαν οι παρουσίες του Γιώργου Μίνου και της Παναγιώτας Βλαχάκη, η οποία μάλιστα αυτές τις ημέρες συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης και θα αγωνιστεί στον Ημιμαραθώνιο.

Οι εκκινήσεις δόθηκαν στις 20:30 για τον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων και στις 20:45 για τους ενήλικες στην απόσταση των 5 χλμ.

Εντυπωσιακή η στιγμή της εκκίνησης, καθώς το ποτάμι των 900 δρομέων περνούσε κάτω από την αψίδα της εκκίνησης, πριν απλωθεί στην Λεωφόρο Βείκου.

Υπό τους ήχους της μουσικής, που έδινε παλμό και ενθουσιασμό στους θεατές, σε περίπου 15 λεπτά άρχισαν οι πρώτοι τερματισμοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ