Γιορτινή διάθεση στην Αθήνα – Ολοκληρώνεται ο στολισμός της πόλης ενόψει Χριστουγέννων

0
Στολισμένο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Ομόνοια. Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Τα γιορτινά της άρχισε να φοράει η Αθήνα για τα φετινά, διαφορετικά Χριστούγεννα λόγω και της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να στολιστεί η πόλη ενόψει της εορταστικής περιόδου που έρχεται σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Η αρχή έγινε με την διακόσμηση των κεντρικών δρόμων με φώτα και γιρλάντες που αναμένουν να δοθεί το σύνθημα της φωταγώγησης, ενώ την Πέμπτη τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας. Παράλληλα στολισμένα δέντρα τοποθετούνται και σε μεγάλες πλατείες των γειτονιών της πόλης, θέλοντας να μεταδώσουν το πνεύμα των γιορτών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση του δήμου δεν σταματά εδώ όμως, αφού όλο το κέντρο της πόλης θα διακοσμηθεί και θα φωταγωγηθεί, ενώ προγραμματισμένες είναι και εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με αποκορύφωμα φυσικά τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ