Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά

0

Έως αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Η δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ και υποστηρίζεται από την Κοινωνική Υπηρεσία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Κινητή Μονάδα Παιδιατρικής/Ακοολογικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εθελοντές ιατροί, Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού, συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα και θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την Κινητή Μονάδα, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ