Δήμος Νέας Σμύρνης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος -Προμήθεια εμβολίων και λοιπών φαρμάκων για τον εμβολιασμό ζώων συντροφιάς

0

Η πρόσκληση του Δήμου:

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, θέλοντας να ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, στον άξονα προτεραιότητας “Κοινωνικές & πολιτισμικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων” με τίτλο “Προμήθεια εμβολίων & λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τον εμβολιασμό ζώων συντροφιάς και την άμεση περίθαλψη τους σε περίπτωση δηλητηριάσεων, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις των δήμων που απορρέουν από τον νόμο 4830/2021” απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προμήθειας σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εμβολίων και εν γένει των φαρμάκων ζώων συντροφιάς με τις παρακάτω προδιαγραφές:

-Για αδέσποτους σκύλους ή και γάτες σκευάσματα σε ενέσιμη μορφή (α) θειικής ατροπίνης (atropine sulfare) ή και (β) βιταμίνης Κ (menadione sodium bisulfite ή phytomenandione).

-Για αδέσποτους σκύλους ή γάτες εμβόλια που διεγείρουν την ανοσοπροφύλαξη ενάντια στα δερματόφυτα (microsporum canis).

-Για τους αδέσποτους σκύλους εμβόλια που διεγείρουν την ανοσοπροφύλαξη ενάντια στον ιό της λεπτοσπείρωσης και της λύσσας ταυτόχρονα σε ένα σκεύασμα (κατηγορία LR), για λόγους οικονομικότητας αλλά και αποφυγής πολλαπλών εκχύσεων στο ζώο.

-Για αδέσποτες γάτες εμβόλια που διεγείρουν την ανοσοπροφύλαξη ενάντια τουλάχιστον στον ιό της λύσσας. Στην εν λόγω κατηγορία είναι επιλέξιμα και σκευάσματα που διεγείρουν την ανοσοπροφύλαξη ενάντια στον ιό της λύσσας σε συνδυασμό με την ανοσοπροφύλαξη σε άλλους ιούς (εφόσον πρόκειται για το ίδιο σκεύασμα).

Συνολικό ποσό ανάθεσης 16.100 ευρώ, με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή.

Παρακαλούνται οι τυχόν ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν οικονομική προσφορά με τις αναφερθείσες προδιαγραφές εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτησης της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμαρχος, Σταύρος Τζουλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ