Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Με παιδικά γέλια πλημμύρισε το Άλσος της Φιλαδέλφειας

0

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 η λίμνη του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, «πλημμύρισε» από παιδικές φωνές, χαμόγελα, τραγούδια και παιχνίδια, στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με αφορμή το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά της πόλης μας είχαν την ευκαιρία για περισσότερες από τρεις ώρες, να διασκεδάσουν και να χαρούν το παιχνίδι σε έναν μοναδικό παιδότοπο, απλωμένο σε όλη την έκταση γύρω από την λίμνη του άλσους μας, με μουσική, τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημεία ψαρέματος, μικρές μπασκέτες, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμη δραστηριότητες, παρέα με πριγκίπισσες, κλόουν και ξυλοπόδαρους.

Ένας υπέροχος χώρος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας για όλους τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, στην καρδιά του αγαπημένου άλσους.

Πλήθος παρευρισκομένων

Στην όμορφη και ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, καθώς και εκατοντάδες μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους. Την εκδήλωση συντόνισαν τα στελέχη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας, του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού και του τμήματος Πρασίνου και Άλσους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ