Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Αγώνας δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης 2022”

0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προκηρύσσει τη διοργάνωση του ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» & τίτλο «Γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου», ειδικά αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000 m. (Κατηγορίες: Μαθητές/ιες Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων).
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 m.-ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (για ενήλικες, χρονικό όριο 3 h).
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 m. (για ενήλικες, χρονικό όριο 90΄).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, που θα βρείτε ΕΔΩ, μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2021 & ώρα 14:30.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής. Για την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και ο έλεγχος των δικαιολογητικών συμμετοχής (Test COVID-19, κ.λ.π.), θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 04/06/2022 και ώρες 9:00 – 13:30, από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97- Νέα Φιλαδέλφεια).

Για περιορισμένο αριθμό και για εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορεί να γίνει και την ημέρα του αγώνα, προσερχόμενοι/ες τουλάχιστον μια (01) ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα, στο χώρο της αφετηρίας. Εμφιαλωμένο νερό θα προσφέρεται σε δύο ενδιάμεσους σταθμούς και στον τερματισμό.

Ο ιματισμός των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού. Θα υπάρχουν δύο (02) ενδιάμεσοι σταθμοί ελέγχου και εγκυρότητας της συμμετοχής, εκάστου δρομέα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Όλοι οι συμμετέχοντες/ες υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ) μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  1. Σε όλους(-ες) συμμετέχοντες (-ουσες) θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Για τον περιορισμό της ρύπανσης ο/η κάθε συμμετέχοντας (-ουσα) θα μπορεί να «κατεβάσει» το δίπλωμά του/ης από τον ιστότοπο του χρονομέτρη.
  2. Αναμνηστικό μετάλλιο: Θα απονεμηθεί στους/ις τρεις (03) πρώτους-ες, κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
  3. Αναμνηστικό κύπελλο: Θα απονεμηθεί στον πρώτο (1ο) και την πρώτη (1η) του αγώνα των 1.000 m, 21.100 m (ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ) και των 10.000 m. της γενικής κατάταξης τερματισμού.
  4. Θα απονεμηθεί επίσης, το έπαθλο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ» αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην υπαλλήλου της Διεύθυνσης. Επίσης, θα υπάρξουν και Ειδικές Τιμητικές Βραβεύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ