Δήμος Πετρούπολης: Εξέδωσε δικό του Ημερολόγιο – Διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στους κατοίκους της πόλης

0

Για πρώτη χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης εξέδωσε το δικό του ημερολόγιο, «Για καλό σκοπό», το οποίο και θα διανέμεται δωρεάν στους κατοίκους της πόλης.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης & το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός ημερολογίου «Για καλό σκοπό», με στόχο τη δωρεάν διάθεσή του στους κατοίκους της πόλης, αλλά ταυτόχρονα και την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Πολύτιμος αρωγός και υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας στάθηκε ιδιωτική εταιρεία, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του ημερολογίου χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Δωρεάν διανομή

Το επιτοίχιο ημερολόγιο του νέου έτους 2022 με τίτλο «Αντανακλάσεις», περιλαμβάνει 12 εικόνες με την ξεχωριστή ματιά των μαθητών του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, πάνω σε ένα θέμα που υπάρχει παντού γύρω μας, ακόμα και στο εσωτερικό των σπιτιών μας.

Το Ημερολόγιο 2022 διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου) τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:00 έως τις 13:00, μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00 στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ