Δήμος Πετρούπολης- ΚΑΠΗ: Πραγματοποιήθηκε Η Εκδήλωση Για Την Κοπή Πίτας

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των τεσσάρων ΚΑΠΗ της πόλης μας, που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με το προσωπικό, με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του “ΑΠΟΛΙΣ” σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές!

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τα μέλη των ΚΑΠΗ, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Δραστηριότητας & ΚΑΠΗ Παναγιώτη Κάκαλη, τον Πρόεδρο των ΚΑΠΗ Θοδωρή Λαγό καθώς και τους εργαζόμενους, που με ιδιαίτερο ζήλο αφουγκράζονται τις ανάγκες των μελών, ενώ υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή έχει στο επίκεντρο της πολιτικής της τον άνθρωπο και πρόθεσή της είναι να αυξηθούν και να αναβαθμιστούν οι παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, Αυτοδιοικητικά στελέχη και στελέχη της Πολιτικής Ηγεσίας, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Όλοι εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στα μέλη των ΚΑΠΗ για μια νέα χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ