Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Ο Δημήτρης Ιτούδης νέος προπονητής

0
EUROLEAGUE / ϋՌЉJϓ - ԓӊ` (֙ԏÑVɁ: ́ъϓ ׏ՆϕчӠ/ EUROKINISSI)

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναλαμβάνει νέος προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία ευχαρίστησε τη ρωσική ομάδα και τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και άναψαν το «πράσινο φως» στο αίτημα της ομοσπονδίας, καθώς ο Ιτούδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ.

 

Υπενθυμίζεται, ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε θέσει ως πρώτο στόχο για το «τιμόνι» της «γαλανόλευκης» τον Δημήτρη Ιτούδη και μετά από διαπραγματεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την Ελλάδα στο Eurobasket 2022.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας».

 

Το tweet της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

«Ο Δημήτρης Ιτούδης θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας! Ο σύλλογός μας ενέκρινε το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τον διορισμό του Δημήτρη Ιτούδη ως προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας του».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ