Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος πατέρας του βρέφους που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

0

Προσωρινή απελευθέρωση υπό αυστηρούς όρους

Ελεύθερος και υπό αυστηρούς όρους αφέθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, ο νεαρός πατέρας οποίος κατηγορείται για την πρόκληση σοβαρών κακώσεων στο 4 μηνών βρέφος. Συγκεκριμένα, για την προσωρινή απελευθέρωσή του καταβλήθηκε ώς εγγύηση το ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα (κάθε 1 και 15 του μηνός).

Έκανε λόγο για “κακιά στιγμή”

Να υπενθυμίσουμε, πως ο πατέρας έκανε λόγο για «κακιά στιγμή» και δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως το παιδί είχε μία έντονη κρίση με κλάμα και λόγω του ότι είναι άπειρος, αφού είναι μόνο 20 χρόνων, δεν ήξερε να διαχειριστεί ένα βρέφος τεσσάρων μηνών.

Στο πλευρό του η μητέρα του βρέφους

Παράλληλα, τα λεγόμενα του πατέρα επιβεβαιώνει και η μητέρα η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ μετά το πέρας της απολογίας και οι δύο αποχώρησαν σε κλίμα έντασης, καθώς καταφέρθηκαν εναντίον των ΜΜΕ που κάλυπταν το γεγονός.

Το βρέφος έχει αποσωληνωθεί και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ