Ελληνικό: Γιορτή παιχνιδιού στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής

0

Απολαύσαμε το ανακαινισμένο πάρκο της Αγίας Παρασκευής με ένα πάρτι ξέφρενου κεφιού για όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους.

Γιορτάσαμε εννέα χρόνια διασκέδασης στο οικογενειακό μας πάρκο, που ανακαινίστηκε δύο φορές επί θητείας του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και σήμερα είναι πιο όμορφο, εμπλουτισμένο με περισσότερα παιχνίδια, πιο λειτουργικό και ασφαλές, μαζί με τον ερχομό του καλοκαιριού, το Σάββατο 1 Ιουνίου, με ένα πάρτι που δεν είχε προηγούμενο.

Πρόκειται για έναν υπέροχο πολυχώρο που δημιούργησε ο Δήμος μας με πολύ αγάπη και μεράκι για όλη την οικογένεια στην καρδιά της πόλης μας. Ένα μέρος μοναδικό και ασφαλές, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από χιλιάδες επισκέπτες όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ανακαινισμένο ξανά, περιμένει ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα να γεμίσουν κάθε γωνιά του.

Το πάρκο μας απέκτησε ακόμα περισσότερα παιχνίδια, χώρους για πάρτι, χώρους για πικ νικ και ξεκούραση, γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδική χαρά για ατελείωτα παιχνίδια, μέσα σε έναν χώρο πρασίνου και δροσιάς.

Οι ήρωες της Disney υποδέχονταν τους μικρούς μας επισκέπτες και φωτογραφίζονταν μαζί τους σε ένα μαγικό σκηνικό, επαγγελματίες face painter έκαναν τη φαντασία μας πραγματικότητα, κλόουν και ζογκλέρ χάριζαν αμέτρητο γέλιο, αρένα με lazertag έβαζε σε δράση τους νεαρούς μαχητές, πολλά δώρα και κεράσματα που προσφέρονταν από τις γλυκές και αγαπημένες εθελόντριες του ΚΙΓΕΑ και φυσικά όλα αυτά ντυμένα με τους ήχους του μοναδικού συγκροτήματος DECIBEL που έπαιζε νοσταλγικές μελωδίες και ξεσήκωνε τους επισκέπτες!

Και επειδή στα πάρτι είμαστε όλοι μια ομάδα, μια οικογένεια, οι επισκέπτες κρεμούσαν διάσπαρτα τα Κουδούνια Φιλίας στο πάρκο μας, από τα Best Buddies Greece με στόχο να κάνουμε τα άτομα που δεν έχουν κάποια ορατή για τον κόσμο αναπηρία, ορατά σε μία κοινωνία συμπερίληψης.

«Είναι από τα αγαπημένα μας μέρη, όχι επειδή είναι το πρώτο από τα έξι οικογενειακά πάρκα που φτιάξαμε ως δημοτική αρχή, αλλά επειδή υπήρξε η έμπνευση για όσα ακολούθησαν ως παιδότοποι για την πόλη μας, με σκοπό τα παιδιά μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την άθληση τους. Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, το ανακαινίσαμε για δεύτερη φορά, το εκσυγχρονίσαμε και το συντηρήσαμε αφού η διαρκής ανάγκη για διασκέδαση και δημιουργική ψυχαγωγία μας βρίσκει συμμάχους. Καλορίζικο και πάλι!», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τα παιδικά χαμόγελα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή και τα παιχνίδια, οι εκπλήξεις, η μουσική και ο χορός απογείωσαν το κέφι στα ύψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ