Επέστρεψε το Athens Street Food Festival : Γευστικές δοκιμές στο Γκάζι

0

Το Athens Street Food Festival φέτος θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα τριήμερα, δηλαδή για όλες τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές του Μαΐου (6-8, 13-15, 20-22, 27-29 Μαΐου).

To Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμίσει με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές “ φαγητού του δρόμου” από ολόκληρο τον κόσμο για τους foodies που θέλουν να τις δοκιμάσουν.

Η ποικιλία των γεύσεων, οι ιδέες και οι συνδυασμοί, οι γαστριμαργικές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες κυριαρχούν φέτος στα μενού, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Οι συνταγές προέρχονται από Μεξικό, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Τζαμάϊκα, Πολυνησία, Κορέα, Αργεντινή, Μέση Ανατολή, Ιταλία, ΗΠΑ, Ισπανία και Ελλάδα. Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, υπάρχουν και vegetarian και vegan προτάσεις.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική, που επιμελούνται ραδιοφωνικοί παραγωγοί και parties.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Athens Street Food Festival, με περισσότερους από 400.000 επισκέπτες από το 2016, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας αλλά και κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για την Αθήνα.

Το ASFF 2022 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο 12:00 – 01:00

Κυριακή 12:00 – 00:00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ