Η Κινητή Μονάδα Ογκολογίας στην Κερατέα – Δωρεάν εξετάσεις Ψηφιακής Μαστογραφίας & τεστ Παπανικολάου  

0

Από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 η Κινητή Μονάδα Ογκολογίας θα βρίσκεται στην Κερατέα στην οδό Φειδίου, στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κερατέας.

Όλες οι γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Λαυρεωτικής μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις ψηφιακής μαστογραφίας (ηλικίας άνω των 40 ετών) και τεστ Παπανικολάου (ηλικίας 25 – 70 ετών) στο πλαίσιο του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής Γυναικών του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της πρόληψης και περιφρούρησης της υγείας του γυναικείου πληθυσμού, συμμετέχει για πολλοστή φορά στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου, το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού της χώρας και συγκεκριμένα των γυναικών του Δήμου.

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε τις εργάσιμες μέρες και ώρες (09:00 – 14:00) στο Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Λαυρεωτικής στο τηλ. 2299066456.

Μετά την ολοκλήρωση των ραντεβού στην Κερατέα, η Κινητή Μονάδα Ογκολογίας θα συνεχίσει τη διενέργεια των εξετάσεων και στο Λαύριο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ