Η Νταμπλούχος δεν μάσισε και άλλωσε την λεωφόρο!

0

Ο Τζούρισιτς άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους, άλλα Τσούμπερ και Πινέδα το γυρισαν!

Η ΑΕΚ απάντησε εντός των τεσσάρων γραμμών, στο εμετικό και προσβλητικό για την μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατούρη πανό και ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λεωφόρου επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζούριτσιτς αλλά το τριφύλλι ήταν καλό στην αναμέτρηση της Λεωφόρο μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Απο το γκόλ και ύστερα η εικόνα της αναμέτρησης έγειρε υπέρ της ΑΕΚ που έφτιαξε φάσεις, απείλησε κυρίως με τον Γκαρσία και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσούμπερ στο 36′ και έφτασε στην ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 68′ του αγώνα.

Η Ένωση ήταν συνολικά καλύτερη στην αναμέτρηση της Λεωφόρου. Έπαιξε με τον αέρα της πρωταθλήτριας και παρά τις αλλαγές που είχε στη σύνθεση της διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έδειξε να μην έχει τόσες πολλές επιλογές και παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο με την ΑΕΚ να παίρνει δίκαια τη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ