Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι αμυχές κοινό στοιχείο σε Ίριδα και Μαλένα

0

Την ώρα που το θρίλερ της Πάτρας εξακολουθεί να καθηλώνει την κοινή γνώμη, ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι Αρχές μελετούν προσεκτικά τα στοιχεία για τους τρεις θανάτους, που μέχρι τώρα δεν έχουν εξηγηθεί επιστημονικά.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις για την Μαλένα που πέθανε πρώτη το 2019 και την Ίριδα που ακολούθησε το 2021, καθώς ένα κοινό στοιχείο, οι αμυχές, ενώνουν το πολύπλοκο πάζλ.

 

Οι εκδορές και το μακιγιάζ στην κηδεία

Αμυχές αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα που είχε αναλάβει να διερευνήσει τον θάνατο της Μαλένας, η οποία νοσηλευόταν στο Παίδων. Συγκεκριμένα αναφέρονται «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα».

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η αναφορά του επίτιμου ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλου, ότι από το γραφείο τελετών ζητήθηκε να καλύψει σημάδια στο πρόσωπο του ενός παιδιού πριν από την κηδεία. Μάρτυρας που μίλησε στον ANT1 είπε ότι το παιδί αυτό ήταν η Τζωρτζίνα και σε όσους ήταν παρόντες στην κηδεία έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχε μακιγιαριστεί.

Ακόμα, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που είναι πιθανό οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ