Καισαριανή: Δράσεις από το ΚΚΕ σε σχολείο της περιοχής

0

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής περιόδευσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, με αφορμή την απαράδεκτη απόπειρα διακοπής ηλεκτροδότησης στο Σχολείο, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι «Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού» Κανέλλα Γεωργοπούλου και «Τεχνικών έργων, Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας» Μαρία Αραχωβίτη, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αποστόλης Κοπριτέλης.
O Χρήστος Κατσώτης ενημέρωσε για τις δράσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ που αφορούν την Παιδεία και απηύθυνε κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται σε ετοιμότητα και θέση μάχης για τα δικαιώματα τους, τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Επισήμανε, επίσης, την ανάγκη να εκφράσουν τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα για τη μη ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, στη μάχη που δίνουν οι αγρότες, οι υγειονομικοί. Η ενότητα όσων πλήττονται αποτελεί, όπως ανέφερε, τη μόνη δύναμη στην επίθεση που δεχόμαστε όλοι καθημερινά κι από αυτή την κυβέρνηση που υλοποιεί κατά γράμμα τις κατευθύνσεις της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες επιτελούν το έργο τους, το κόστος ζωής που συνεχώς αυξάνεται. Ιδιαίτερα επισήμαναν το κόστος στέγης για τους αναπληρωτές που τοποθετούνται στις ανατολικές συνοικίες, αλλά και την άνοδο των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που στέκουν σα δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι τους.
Τέλος, ο Χρήστος Κατσώτης κάλεσε όλους τους παραβρισκόμενους να είναι στο δρόμο στις 28 Φλεβάρη, για να δοθεί μαζική απεργιακή απάντηση όλων των εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ