Καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ για το Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ ο Βασίλης Μποτίνος

0

Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας βρίσκεται ο Βασίλης Μποτίνος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ, διότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο Βασίλης Μποτίνος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι διασωλημένος εκτός ΜΕΘ διότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε μια ΜΕΘ κορονοϊού.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε, ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού. Έτσι είναι διασωλημένος σε κλινική κορωνοϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες μαζί με άλλους 10 δισωληνωμένους, που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες με την αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, να μην υπάρχουν διασωλημένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν ποτέ για περιστατικά κορωνοϊού, λόγω χωροταξικών προβληματισμών. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στη Νίκαια από την αρχή της πανδημίας πέθαναν από κορωνοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανάτους ήταν διαλυμένοι στις κλινικές στη λίστα αναμονής για μεθοδεύσεις και τους πρόλαβαν ο θάνατος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ