«Κλείδωσε» νέα κακοκαιρία και χιόνια: «Σας ενημερώνω από τώρα, πολύ νωρίτερα…»

0
«Κλείδωσε» η νέα κακοκαιρία της επόμενες μέρες, με τους μετεωρολόγους Κλέαρχος Μαρουσάκη, Γιάννη Καλλιάνο και Σάκη Αρναούτογλου να συμφωνούν πως η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι σημαντική ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν και οι πρώτες αξιολόγες χιονοπτώσεις.

Για αξιόλογες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της χώρας, πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι Γιάννης Καλλιάνος, Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει πολλοί θα αναγκαστούν να ανοίξουν την θέρμανση.

Ο Σάκης Αρναούτογλου συγκεκριμένα αναφέρει πως πρόκειται για κακοκαιρία εξπρές που θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και πολύ ορεινές περιοχές.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει πως «σας ενημερώνω τώρα από πολύ νωρίς. Θα ακολουθήσουν και τα έκτακτα δελτία καιρού». Η κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο θα είναι ισχυρή. Θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επηρεαστεί το σύνολο της χώρας με σημαντικές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Πάνω από τα 1.000 ή τα 1.200 μέτρα.

Τέλος ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει πως το Σάββατο θα έχουν μία «πρόβα» Χειμώνα. Τα χαρακτηριστικά της θα είναι βροχές, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ακόμη και χιόνια.

Όπως είπε ο μετεωρολόγος του Open, μια πάρα πολύ ψυχρή αέρια μάζα από τη Βόρεια Ευρώπη φτάνει και ρίχνει τη θερμοκρασία κοντά στους 8 με 10 βαθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ