Λαυρεωτική: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους»

0

Θεαματικά προγράμματα και εντυπωσιακές εμφανίσεις προσέφεραν οι 3.500 χιλιάδες συμμετέχοντες στους θεατές που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στο «22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους» το τετραήμερο 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024.
Εκπρόσωποι από 67 φορείς, από κάθε γωνιά της Ελλάδας ξετύλιξαν στο ταπί τα 146 ιδιαίτερα προγράμματά τους.

Αθλούμενοι και αθλούμενες από 2 έως 75 ετών με κέφι και ζωντάνια, ανέδειξαν τη Γυμναστική για Όλους με θεματικά προγράμματα τα οποία συνδυάζουν στοιχεία χορού, χορευτικά, ακροβατικά και θεατρικά στοιχεία.

Το «22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους» του Δήμου Λαυρεωτικής, δεν έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, όπως όλα τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, αναδεικνύοντας έτσι τη χαρά της συμμετοχής.

Την έναρξη του 22ου Φεστιβάλ έκανε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος ευχαρίστησε την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, αλλά και όλο το προσωπικό του αθλητικού τμήματος καθώς και όλους τους εθελοντές, τονίζοντας ότι «η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί πλέον αθλητικό θεσμό για τον Δήμο μας».

Περισσότεροι από 20.000 θεατές πέρασαν από το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου τις τέσσερις μέρες που διήρκεσε το Φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, όπως και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και τους χορηγούς «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» του κ. Αθανασίου Μαρτίνου για την προσφορά γεννήτριας υποστήριξης της κλιματιστικής μονάδας και την PIZZA FΑN για την χορηγία στα γεύματα του προσωπικού και των εθελοντών.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο βουλευτής ΝΑ Αττικής Βασίλης Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη, ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ασπασία Αργεντίνη, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αδάμης, Χάρης Ζαγουρής, Κωνσταντίνος Λουκάς, Δήμητρα Πάλλη και Μιχάλης Συρίγος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος ΔΕΥΑΤΗΛ Αντώνης Κωστάλας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ευαγγελία Δράκου, ο επικεφαλής «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Ανανιάδης, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ Ιωάννα Παδιώτη και εκπρόσωποι όμορων Δήμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ