Μήνυμα του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

0

 

“Να ψάχνουμε την ουσία και όχι τις ουσίες”

Το μήνυμα του δημάρχου Αγ. Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη: “Η μάχη ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών αλλά και σε κάθε είδους εθισμό, αποτελεί συλλογική ευθύνη και απαιτεί ακέραιη δέσμευση από όλους μας.

Πως θα θέσουμε σε προτεραιότητα την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και τις δράσεις πρόληψης προκειμένου να βάλουμε ένα τέλος στις εξαρτήσεις που σφραγίζουν ζωές, στερούν όνειρα και σβήνουν ελπίδες, από το πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας
που είναι οι νέοι.
Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά δεν είναι θέμα ατομικής αδυναμίας, αλλά ένα σύνθετο πρόβλημα με κοινωνικές, οικονομικές και ψυχολογικές ρίζες.

 Σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε να στηρίξουμε όσους έρχονται αντιμέτωποι με τον εθισμό και να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, αποδοχή και χωρίς διακρίσεις. Ο αγώνας είναι κοινός και είναι πρέπει είναι διαρκής, έχοντας στο επίκεντρο την πρόληψη. Καθήκον μας να ενημερώνουμε και να ενδυναμώνουμε τους νέους μας, ώστε να κάνουν υγιείς επιλογές και να αποφεύγουν τον δρόμο των ναρκωτικών.
Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή τη σημερινή ημέρα σας καλώ όλους στην πλατεία Αγ. Ιωάννου, απόψε το βράδυ στις 8.30 στην εκδήλωση που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Αργώ», όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις συνέπειες όλων των εθισμών στους νέους μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ