Μήνυση Κούγια κατά Δασκαλάκη – «Ψευδής η κατάθεσή του»

0

 

Στην αντεπίθεση περνά δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η δίκη της οποίας συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η κατηγορούμενη, η οποία κάθεται στο εδώλιο για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε μήνυση για ψεύδη κατάθεση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είχε καταθέσει στη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ένα εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα» τόνισε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

«Καταθέτω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλακη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωση του αυτή είναι ψευδής. Στο 16-9 υπόμνημα του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κ. Σαββόγλου. Άρα είναι ψευδής η δήλωση του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββογλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ