Νέα εποχή στην Τσέλσι: «Πράσινο φως» για την αγορά από τον Μπόλι

0

Νέα σελίδα για τη διοίκηση της Τσέλσι άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου, καθώς η Premier League ενέκρινε την αγορά της ομάδας από τον Τοντ Μπόλι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Premier League άναψε «πράσινο φως» για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου από τον Αμερικανό επιχειρηματία και την κοινοπραξία που εκπροσωπεί.

Βρέθηκε η λύση

Υπενθυμίζεται ότι, η αβεβαιότητα αναφορικά με το μέλλον της Τσέλσι κυριαρχούσε το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της 16ης Μαΐου του BBC η πώληση των Λονδρέζων στην κοινοπραξία υπό την ηγεσία του Τοντ Μπόλι βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε στις 7 Μαΐου είναι αξίας 4,25 δισεκατομμυρίων λιρών. Το πρόβλημα είχε να κάνει με την έλλειψη νομικών εγγυήσεων από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, σχετικά με την παραίτηση από το δάνειο ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η Τσέλσι λειτουργεί με ειδική άδεια που λήγει στις 31 Μαΐου, ωστόσο φαίνεται πως τα οποία ζητήματα παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον έχουν δρομολογηθεί προς τη λύση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ