Ν.Σμύρνη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το pet day 2024

0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Pet Day 2024 που διοργάνωσε το Γραφείο Αστικής Πανίδας & Χλωρίδας του Δήμου Νέας Σμύρνης και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Γαλαξία.
Από νωρίς μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν κοντά στα αδεσποτάκια του Δήμου και μάλιστα 14 από αυτά (γατάκια και σκυλάκια) υιοθετήθηκαν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Επίσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Tsitsos The Cat τον πιο διάσημο γάτο του Ελληνικού διαδικτύου, να παίξουν, να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και να συμμετάσχουν στα happenings.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του δεσμεύτηκε για την ίδρυση και λειτουργία από τον επόμενο Σεπτέμβριο του Δημοτικού Κτηνιατρείου, μια δομή που ελάχιστοι Δήμοι διαθέτουν στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε, η Νέα Σμύρνη είναι ο πρώτος πανελλαδικά Δήμος σε αναλογία κατοικίδιων ζώων ανά κάτοικο. «Ένα στα τρία σπίτια στην πόλη μας, έχουν κατοικίδιο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαστε ευτυχείς που η Νέα Σμύρνη έχει ακόμα μία πρωτιά, μετά τον αθλητισμό και στη φιλοζωία. Αγαπάμε τα ζώα και η νέα Δημοτική Αρχή έχει σε προτεραιότητα τα θέματα φιλοζωίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ