Οι «Evanescence» στην Πετρούπολη: Μία μοναδική εμφάνιση στο «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας»

0

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» υποδέχεται τους «Evanescence» που επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Έχοντας φιλοξενήσει παρουσίες σημαντικών καλλιτεχνών, με συναυλίες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας, το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας καλωσορίζει στο υπέροχο Θέατρο Πέτρας το περίφημο συγκρότημα της Amy Lee, σε μία ξεχωριστή βραδιά που θα μείνει αλησμόνητη.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής, οι Evanescence έχουν κατορθώσει να διαγράψουν μια σημαντικότατη καριέρα επί δύο δεκαετίες, στη διάρκεια των οποίων έχουν πουλήσει πάνω από 25.000.000 δίσκους και έχουν βοηθήσει να φτάσουν στο ευρύ κοινό είδη μουσικής όπως το gothic rock και το nu metal.

Την φετινή άνοιξη οι Evanescence κυκλοφόρησαν το 5ο άλμπουμ τους με τίτλο “The Bitter Truth”, το πρώτο με καινούργιο υλικό μετά από μια δεκαετία.

Στη συναυλία τους στο Θέατρο Πέτρας την Κυριακή 5 Ιουνίου θα μας παρουσιάσουν ζωντανά ένα best-of από το σύνολο της καριέρας τους, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ