Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καλλονής

0

Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα συντήρησης των σχολικών μονάδων.

Στόχος του είναι να παρέμβει στα περισσότερα ενεργά σχολικά κτίρια του Δήμου, τα οποία είναι παλαιά και με προβλήματα, καταβάλλοντας προσπάθειες για την αναβάθμισή τους, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Οι εργασίες στα Σχολικά κτίρια της Καλλονής περιελάμβαναν επεμβάσεις στην εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία ( αντικατάσταση φθαρμένων γυψοσανίδων, καθαίρεση αποσαθρωμένων επιχρισμάτων και αντικατάστασή τους με έτοιμο ινοπλισμένο επίχρισμα, τριβή, διάστρωση με αστάρι, διάστρωση λεπτόκοκκου στόκου, ελαιοχρωματισμός σε όλη την επιφάνεια με δύο χέρια), καθώς και σε όλες τις εσωτερικές ξύλινες πόρτες (τριβή όλης της επιφάνειας των θυρών, διάστρωση με αστάρι, εκ νέου τριβή και ελαιοχρωματισμός αυτών με δύο χέρια).

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής στα κάγκελα των παραθύρων των αιθουσών, της εξωτερικής πόρτας και στα περιμετρικά του προαύλιου χώρου.

Οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα σχολεία με τρόπο που δεν παρεμποδίζεται η λειτουργία τους, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση των σχολικών κτιρίων.

Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει ενδεικτικά την κατάσταση πριν και μετά τις εργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ