Ορκίστηκε η νέα Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου

0

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου η ορκωμοσία της νεοεκλεγείσας Δημάρχου Δήμου Διονύσου Κατερίνας Μαιχόσογλου καθώς και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων από τις πέντε συνολικά παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου για την πενταετία 2024-2028.

Την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Β. Οικονόμουτης (ΝΔ) , Γ. Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και Μ. Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ), ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κηφισιάς Β. Ξυπολυτάς, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων Λ. Καραούλης, οι Υποψήφιοι βουλευτές Φ. Καρύδας Β.Τομέα από την ΝΔ, Αγγ. Λεβέντη από τον ΣΥΡΙΖΑ και Σ. Κατσίγιαννη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Β.Καβαλάρη και Μ.Κοροβέση, οι πρώην Δήμαρχοι Στ. Κοροβέσης του Αγ. Στεφάνου, Γ. Νικητόπουλος της Άνοιξης και Δ. Ζαμάνης του Δήμου Διονύσου, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής ΝΔ Βανίτα Σωφρόνη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταρείας ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε. Γιώργος Σωφρόνης, ο Διοικητής του ΑΤ Αγίου Στεφάνου Ν.Νούσας, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Β. Σιώμος , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Ν. Πίλτσης και πλήθος Δημοτών.

Τη Θρησκευτική ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Πανοσιολογιότατος Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος και ιερέων του Δήμου, προεξάρχοντος του πατέρα Χρυσοβαλάντη εφημερίου του Αγίου Στεφάνου.

Την τελετή παρουσίασε η προερχόμενη από τον συνδυασμό «ο Διόνυσος του αύριο» Χαρά Ζερβουλάκου.

Η τελετή κύλησε με την δέουσα επισημότητα και ομαλότητα.

Το λόγο πήραν όλοι οι επικεφαλής οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχές τους στην νέα Διοίκηση ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αλλά σε γενικές γραμμές σε πνεύμα συναίνεσης και πολιτικού πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ