Ορκωμοσία νέας Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

0

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρας Τσεβά-Μήλα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων. Πολίτες όλων των ηλικιών παραβρέθηκαν στο νέο ξεκίνημα, με τα χαμόγελα και τη συγκίνηση να κυριαρχούν. Έμπειροι και νέοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι κομμάτων και τοπικών φορέων, δημότες και άνθρωποι που αγαπούν τη Ραφήνα και το Πικέρμι γέμισαν την κεντρική αίθουσα και τον χώρο εισόδου του σχολικού συγκροτήματος δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Την τελετή ορκωμοσίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος. Συμμετείχαν ιερείς από τους ιερούς ναούς της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Η νέα Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις για την πόλη και τους κατοίκους της, συνεχίζοντας τη διαδρομή προσφοράς στον τόπο που αγαπά και υπηρετεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Τόνισε ότι απόλυτη προτεραιότητά της είναι η δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, με διαφάνεια, διαβούλευση και λογοδοσία. Με καθημερινή παρουσία των αιρετών σε όλα τα πεδία όπου υπάρχει ανάγκη, στην υπηρεσία των πολιτών.

“Επιδιώκουμε μία νέα σχέση με τον πολίτη. Τη συμμετοχή του στη λήψη αποφάσεων και την εφαρμογή τους. Για το κοινό καλό. Θέλουμε να δώσουμε χώρο στην κοινωνία των πολιτών, και τις εθελοντικές οργανώσεις. Είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας και της πρακτικής μας” είπε χαρακτηριστικά η κυρία Τσεβά και προσέθεσε: “Την 1η Ιανουαρίου 2024 ξεκινά μία νέα περίοδος. Σε νέες στέρεες βάσεις: που είναι οι αρχές και οι αξίες που μας καθοδηγούν. Με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε πρόσωπα και θεσμούς. Στους διακριτούς ρόλους αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων”.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με μουσική και κάλαντα από τη χορωδία της Ενορίας Παντοβασίλισσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ