Πρωτομαγιά στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

0

Με μια σειρά διασκεδαστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους γιορτάζει φέτος την Πρωτομαγιά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Παραδοσιακή-Λαϊκή συναυλία

Με το συγκρότημα «ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ»

Σάββατο 30 Απριλίου 2022, Πλατεία Πατριάρχου, Ώρα: 20.30

Μια κεφάτη παρέα τεσσάρων μουσικών « Το Ξέφραγο Αμπέλι» με σαφείς επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση φέρνουν κοντά σας έντεχνα, παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα με μια φρέσκια προσέγγιση που παντρεύει τη γνώριμη, αυθόρμητη πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού με το κέφι και τη ζωντάνια της σύγχρονης διασκέδασης. Στην κιθάρα η Αντιγόνη Στάππα, στο βιολί ο Σπύρος Λεμπέσης, στο λαούτο ο Γρηγόρης Λεμπέσης και στα κρουστά και πνευστά ο Εμμανουήλ Παλιάκης. Το τραγούδι αναλαμβάνουν και οι τέσσερις. 

Λαϊκή συναυλία

Με τον μοναδικό Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου

Κυριακή 1 Μαΐου 2022, Λίμνη Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας, Ώρα: 20.30

Ο κορυφαίος ανεπανάληπτος λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος  σε μια μοναδική συναυλία στην πόλη. Μαζί του η εξαιρετική λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου  με την γνήσια ξεχωριστή, λαϊκή φωνή του και με τη χροιά της οικογένειας Διονυσίου και το νέο μέλος της παρέας η Ελεάνα που από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα ξεχώρισε για τη φωνή και το ταλέντο της.

Όλοι μαζί συμπράττουν, σε μια μοναδική συναυλία, σε ένα ατόφιο λαϊκό γλέντι. 

Παιδικό πάρτυ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, Λίμνη Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας, ‘Ωρα: 11.00 π.μ

Ένας υπέροχος χώρος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας για όλα τα παιδιά της πόλης την Δευτέρα στην Λίμνη του Άλσους! Ο Γκούφη και η παρέα του, ξυλοπόδαροι, μπαλονάδες για υπέροχες κατασκευές, facepainting σε ανοιξιάτικα χρώματα και σχέδια, πολλά εργαστήρια χειροτεχνίας

και ζωγραφικής για να δημιουργήσουν τα παιδιά τα δικά τους πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Ένας μοναδικός φουσκωτός παιδότοπος με τεράστια πολυπαιχνίδια, τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημείο ψαρέματος και πολλές πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. Σημειώνεται ότι σε όλα τα παιχνίδια θα υπάρχουν επόπτες για το ασφαλές παιχνίδι των παιδιών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ