Πόρος: Η τέχνη της χαρακτικής από τα παιδιά του ΚΔΑΠ

0

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ από τον Απρίλιο ξεκίνησαν να εργάζονται εντατικά πάνω στην τέχνη της χαρακτικής. Καθώς δεν υπήρχε ο κατάλληλος εξοπλισμός, με φαντασία και αυτοσχεδιασμό τα παιδιά έκαναν τα δικά τους χαρακτικά έργα πάνω σε αυτοσχέδιες πλάκες.

Τα έργα τους ξεκίνησαν να έχουν άποψη, ύφος αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα έργα αυτά σε μια μεγάλη έκθεση στο κτίριο Συγγρού αλλά και να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας. Η έκθεση χαρακτικής που θα επισκεφθείτε θα είναι διαδραστική, ο χώρος ταυτόχρονα θα μετατραπεί σε ένα ανοικτό εργαστήριο χαρακτικής για τα μικρά ανθρωπάκια. Οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν στον χώρο υλικά, αλλά και μικρούς δασκάλους, ώστε να μπορέσουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη αυτή δημιουργώντας ένα δικό τους χαρακτικό έργο που θα μπορούν είτε να το αφήσουν στην έκθεση, είτε να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ θα βρίσκονται εκεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 27 και 28 Ιουνίου 2024, 10:00 με 13:00 για να σας ξεναγήσουν στις υπέροχες δημιουργίες τους αλλά και σε ρόλο δασκάλου, όπου θα σας δείξουν βήμα-βήμα πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς το ολόδικό σας χαρακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ