Πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές σε Δημοτικό στην Κηφισιά – Στο νοσοκομείο 9χρονος

0

Σοβαρό Ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όταν πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Πεντέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στον χώρο του σχολείου κατά το μεσημέρι της 21ης Μαΐου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η σιδερένια πόρτα έπεσε και πλάκωσε τον 9χρονο μαθητή.

Αναμένεται να γίνουν συλλήψεις, ενώ ήδη κρατείται ένα άτομο.

Συνελήφθη ο εργολάβος και οι γιοι του

Στη σύλληψη του εργολάβου και των δύο γιων του που τοποθέτησαν την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητές δημοτικού σχολείου στην Κηφισιά προχώρησαν οι Αρχές.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα σήμερα Τετάρτη.

Οι τρεις τους συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Κηφισιάς δήλωσε πως, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς και σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

“Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Δημοτική Αρχή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ