Στήριξη Κούμαν στον Μέμφις

0

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στον Μέμφις Ντεπάι έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει του αυριανού (25/6) αγώνα με την Αυστρία, για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του EURO 2024. Ο βασικός σέντερ φορ των «οράνιε» παρέμεινε «άσφαιρος» στα δύο πρώτα ματς του τουρνουά, ενώ ο Βουτ Βέγκχορστ, που τον αντικατέστησε, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 2-1 της πρεμιέρας επί της Πολωνίας.

«Ο Μέμφις έχει μεγάλη αξία για την ομάδα. Παίζει πολύ καλά και αυτή η ομάδα τον έχει απόλυτη ανάγκη. Πρέπει να του δίνει τη μπάλα», δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ντεπάι θα είναι ξανά βασικός απέναντι στην Αυστρία. «Χρειάστηκε να αντιμετώπισει αρκετούς τραυματισμούς. Πρέπει να παίξει καλύτερα, αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο. Κι ο ίδιος κάνει κριτική για τις εμφανίσεις του», πρόσθεσε ο Κούμαν.

Με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, η Ολλανδία έχει σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του EURO 2024 και θα «σφραγίσει» το εισιτήριο με ισοπαλία απέναντι στην Αυστρία, αλλά ο Κούμαν ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη, αφού στόχος είναι η πρώτη θέση του 4ου ομίλου. «Φυσικά θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα και να πασάρουμε καλά. Αλλά και οι Αυστριακοί παίζουν καλά, δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Βγάζουν μεγάλη ένταση και δεν επιτρέπουν στον αντίπαλο να δημιουργήσει παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», κατέληξε ο εκλέκτορας των «οράνιε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ