Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγείται ο Απόστολος Λύτρας

0

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον Απόστολο Λύτρα. Ο γνωστός ποινικολόγος, μετά από μια νύχτα στα κρατητήρια, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια να οδηγηθεί στη φυλακή.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Η ανακρίτρια έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της πλευράς της 37χρονης συζύγου του κ. Λύτρα, ενώ είχε προηγηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης -σε βαθμό πλημμελήματος- για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου.

Η ανακρίτρια έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της  πλευράς της 37χρονης ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι, καθώς δεν τηρήθηκε η απαγόρευση συναναστροφής και προσέγγισης, που επέβαλε ο εισαγγελέας

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του δικηγόρου καθώς το βράδυ της Τρίτης, εκείνη μπήκε μαζί με μία από τις κόρες της στο σπίτι της 37χρονης στον Γέρακα, με αποτέλεσμα όταν τις είδε η κυρία Πολυζωγοπούλου να τρομοκρατηθεί και να πατήσει το panic button.

“Δεν έχω καμία σχέση με το προχθεσινοβραδινό επεισόδιο”

Σε δηλώσεις που παραχώρησε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, ο Απόστολος Λύτρας είπε πως «δεν έχω καμία σχέση με το προχθεσινοβραδινό επεισόδιο. Πραγματικά απορώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγανε μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη Σοφία, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι».

«Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Δεν θα έβαζα ποτέ εγώ να απειλήσει κανείς τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λύτρας.

Μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδη

Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ νωρίτερα είχε υποβάλει μήνυση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδη.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Ωστόσο, οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και δεν προβλεπόταν κράτηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ