Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστος κυκλοφορεί και μαχαιρώνει γυναίκες στα Πατήσια

0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στα Πατήσια, μετά από επίθεση που δέχθηκε μία γυναίκα, υπάλληλος σούπερ μάρκετ, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, από άγνωστο άνδρα, ο οποίος της επιτέθηκε και την τραυμάτισε με μαχαίρι το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδιά της, όταν είδε να την πλησιάζει ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Ο δράστης, χωρίς να της πει κάτι, έφτασε κοντά της και της επιτέθηκε, χτυπώντας τη στο λαιμό με μαχαίρι και τραυματίζοντάς την, ευτυχώς, ελαφρά. Στην προσπάθεια της να αμυνθεί, η γυναίκα τραυματίστηκε και στα δάχτυλα του χεριού της.

Η υπάλληλος σούπερ μάρκετ έντρομη αναζήτησε αμέσως καταφύγιο στο κατάστημα όπου εργάζεται και οι συνάδελφοι της ενημέρωσαν άμεσα στην Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με τους κατοίκους να σημειώνουν, ότι πριν από μία εβδομάδα περίπου είχε προηγηθεί άλλο παρόμοιο περιστατικό, ενώ αναφέρουν ελλειπή αστυνόμευση της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ