Συναντήσεις με εκπροσώπους κλάδων και εμπορικών συλλόγων: Ενημέρωση για τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων

0

Σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους κλάδων και εμπορικών συλλόγων πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα προβλήματα των επαγγελματιών αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων. 

Βενζινοπώλες

Στη συνάντηση με την κ. Μαρία Ζάγκα, Πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, συζητήθηκε το καυτό θέμα των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στο ζήτημα της μεγάλης πίεσης που ασκείται στα πρατήρια καυσίμων, ειδικά λόγω της εξαιρετικά χαμηλής κερδοφορίας τους, της καθυστέρησης υιοθέτησης του συστήματος εισροών εκροών στα διυλιστήρια και του αθέμιτου ανταγωνισμού από πρατήρια καυσίμων που με πρόσχημα χαμηλές τιμές διαθέτουν καύσιμα χαμηλής ποιότητας. Συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις για τη διεκδίκηση θεμάτων που απασχολούν τον Κλάδο. 

Ταξί

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους του κλάδου των Ταξί. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο κ. Μάκης Κασιδιάρης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), και συνοδευόταν από τον κ. Πετράκη Λευτέρη, Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΙΑΤΑ και τον κ. Βασίλη Σιάσσο, υπεύθυνο επικοινωνίας  ΠΟΕΙΑΤΑ και ΣΑΤΑ. Οι εκπρόσωποι των 14.600 ταξί στην Αττική και 27.000 ταξί εκτός Αττικής ενημέρωσαν στην ευρεία συζήτηση για τα ζητήματα του κλάδου, ενώ ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. παρουσίασε ολόκληρη την «βεντάλια» των δράσεων με τις οποίες το Επιμελητήριο μπορεί να υποστηρίξει τα μέλη του – επαγγελματίες Ταξί.

Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς

Ο κύκλος των συναντήσεων ολοκληρώθηκε με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς κ. Εριφύλη Γαλλή. Το Ε.Ε.Α. υποστηρίζει στενά τους Εμπορικούς Συλλόγους της Αττικής και αναπτύσσει πολύπλευρες δράσεις, σε συνεργασία και με τους τοπικούς ΟΤΑ. Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι δυνατότητες κοινών δράσεων στον Δήμο Κηφισιάς όπου το Ε.Ε.Α. έχει περισσότερα από 2.500 μέλη. Επιπλέον συζητήθηκαν δράσεις για την ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, καθώς η κ. Γαλλή διακρίνεται ιδιαίτερα στο πεδίο αυτό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ