Συνεχίζονται οι δράσεις κυριακάτικης καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης

0

Μία ακόμη κυριακάτικη δράση καθαριότητας, με επίκεντρο αυτή τη φορά την γειτονιά του Αγίου Παύλου, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου.

Συνολικά 45 εργαζόμενοι από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, έλαβαν μέρος στις εργασίες απολύμανσης της περιοχής, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα, με τα οποία έχει εξοπλιστεί ο δήμος τα τελευταία δύο χρόνια, σε μία συστηματική προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της πόλης.

Η επιχείρηση επεκτάθηκε από άκρη σε άκρη της περιοχής.

Η δράση ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής, με τους εργαζόμενους να σαρώνουν κάθε μικρό και μεγάλο δρόμο ή πεζόδρομο. 

Προτεραιότητα η καθαριότητα

Στη «μάχη» της καθαριότητας ρίχτηκαν οι εργαζόμενοι με τη συνδρομή πλυστικών μηχανημάτων, υδροφόρων και σαρώθρων είχαν τη δυνατότητα να απολυμάνουν κάθε γωνιά της περιοχής και να καθαρίσουν σχολαστικά όλους τους δημόσιους χώρους.

Για τη Δημοτική Αρχή, η καθαρή πόλη είναι στις πρώτες προτεραιότητες, και προς αυτή την κατεύθυνση προγραμματίζονται κάθε εβδομάδα επιχειρήσεις αυτής της έκτασης, που αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα στη βελτίωση της εικόνας της πόλης.

«Ο δικός μας θεσμός για να καθαρίζουμε σε βάθος, σε μια μέρα, μια ολόκληρη περιοχή της πόλης μας», όπως αναφέρει και το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου Αθηναίων, Νίκου Αβραμίδη, στο Facebook.

Με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, οι δράσεις συνεχίζονται κάθε Κυριακή σε μία διαφορετική γειτονιά της Αθήνας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ