Τέσσερις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο στις ελληνικές θάλασσες

0
Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Πιο αναλυτικά, μία 89χρονη ανασυρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες από τη θαλάσσια περιοχή του Β΄ Αλιπέδου Αλίμου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού. Παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης τις πρωινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 84χρονη γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλλιθέας Δήμου Κασσάνδρας. 

Στη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Αρτέμιδος Αττικής, γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης αναστήματος περίπου 1,65 με μαύρα μαλλιά.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, τις μεσημβρινές ώρες η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας ενημερώθηκε για περιστατικό απώλειας των αισθήσεων 84χρονου, κατά την έξοδο του από την θάλασσα, στην περιοχή παραλίας Πέτρας Λέσβου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ