Το Run the Lake Vouliagmeni γίνεται «10» και το γιορτάζει!

0

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας θα δώσουν το παρόν στην Βουλιαγμένη για να λάβουν μέρος στο 10ο επετειακό «Run the Lake Vouliagmeni 2024».

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», συνεχίζουν τη επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα που αποτελεί θεσμό και δίνει την δυνατότητα σε όσους αγαπούν το τρέξιμο, αλλά και σε όλους θέλουν να το γνωρίσουν, να τρέξουν σε μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς.

Το Run the Lake Vouliagmeni, όμως, δεν είναι απλά ένας αγώνας δρόμου, αφού κάθε χρόνο μέρος των εσόδων του υποστηρίζει κοινωνικές δομές της περιοχής προσφέροντας έτσι σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους βασικούς σκοπούς της διοργάνωσης πέρα από το να προάγει την άθληση και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Φέτος, το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χλμ. και βέβαια παιδικούς αγώνες 1 χλμ.

Ένας αγώνας για όλους!

Στο Run the Lake Vouliagmeni, μπορούν βέβαια να συμμετάσχουν και άτομα με αναπηρία, καθώς είναι μια διοργάνωση που προάγει τη συμπερίληψη και τα ίσα δικαιώματα όλων των μελών της κοινωνίας μας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, όπως και η ημερομηνία έναρξης της περιόδου εγγραφών!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ