Χαϊδάρι: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για το αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση – αφιέρωμα από τον Σύλλογο Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Θεσσαλική Γη» στον Θεσσαλό και κορυφαίο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα, το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Η ηθοποιός και Δημοτική Σύμβουλος Κερασία Σαμαρά διάβασε το βιογραφικό του Απόστολου Καλδάρα, ο οποίος σφράγισε την ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Στην συνέχεια υπήρξε αναπαράσταση του σκηνικού και της ατμόσφαιρας μιας παλιάς ελληνικής ταβέρνας, στην οποία παίχτηκαν τραγούδια του μεγάλου συνθέτη και τα οποία συνοδεύονταν από τους αντίστοιχους χορούς, δίνοντας την «εικόνα» της εποχής και εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό έδωσε συγχαρητήρια στον Σύλλογο Θεσσαλών για την όμορφη εκδήλωση, για την πλούσια δράση του αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Δήμο. Όπως είπε, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Θόδωρος Δερβενιώτης και ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν τρεις Θεσσαλοί κορυφαίοι συνθέτες που δημιούργησαν αξέχαστα τραγούδια για τον πόνο, τα βάσανα, τις χαρές και τις έγνοιες του λαού μας.

Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, καλό φαγητό και τσίπουρο, με την καλή διάθεση να «ξεχειλίζει» και τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν μια όμορφη βραδιά χαλάρωσης.

Παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Θερμού, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Παναγοπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Ντηνιακός, Βασίλης Καρατζαφέρης, Άρης Πανόπουλος και Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά. Παρευρέθηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής Στέφανος Κούτρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ