Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Δεν προκρίθηκαν στα προημιτελικά Αγγέλης, Ντάνου και Τίτα

0

Έβαλαν τα δυνατά τους στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών 2022, αλλά δεν τα κατάφεραν οι Αγγέλης, Ντάνου και Τίτα.

Οι τρεις Έλληνες εκπρόσωποι κινήθηκαν κοντά στις επιδόσεις τους στον προκριματικό γύρο του σκι αντοχής στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η προσπάθειά τους δεν ήταν αρκετή ώστε να κλείσουν θέση στα προημιτελικά του αγωνίσματος.

Η πολύπειρη Μαρία Ντάνου, που μετρά τρεις συμμετοχές σε χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, εκκίνησε από την 83η θέση, αλλά τελικά τερμάτισε χαμηλότερα στην 89η θέση.

Η 19χρονη συναθλήτριά της, Νεφέλη Τίτα, έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση του Πεκίνο καταλαμβάνοντας την 87η θέση. Kαμία από τις δύο αθλήτριες δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Ο Απόστολος Αγγέλης στο σκι αντοχής των ανδρών βρέθηκε στη γραμμή εκκίνησης 86ος, αλλά κατάφερε να τερματίσει σε καλύτερη θέση και συγκεκριμένα 83ος.

Ο 28χρονος αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου είχε καταλάβει την 71η θέση στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα το 2018 και η φετινή αποτέλεσε την τρίτη συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μετά και την αντίστοιχη παρουσία στο Σότσι το 2014.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ