Χωρίς Βαλαντσιούνας η εθνική Λιθουανίας στο Προολυμπιακό

0

Η Λιθουανία θα διεκδικήσει το ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στο Παρίσι, μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά του Σαν Χουάν. Στο Πουέρτο Ρίκο, θα μεταβεί η «Λιέτουβα» χωρίς το μεγαλύτερο «αστέρι» της, μετά την αρνητική απάντηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο 32χρονος σέντερ αναζητά το επόμενο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ, καθώς έληξε αυτό που είχε με τους Πέλικανς και ενημέρωσε τη λιθουανική Ομοσπονδία πως δεν μπορεί να ρισκάρει έναν τραυματισμό σε αυτή τη φάση. Τη θέση του Βαλαντσιούνας στην προεπιλογή της Λιθουανίας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά κάλυψε ο 19χρονος Μοτιέγιους Κρίβας, ο οποίος αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τους Αριζόνα Γουάιλντ Κατς.

Αντίπαλοι της Λιθουανίας στον πρώτο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Σαν Χουάν είναι το Μεξικό και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Η προεπιλογή αποτελείται από τους: Γιοκουμπάιτις, Λεκαβίτσιους, Ντίμσα, Σιρβίντις, Γκριγκόνις, Γκιεντράιτις, Καρινιάουσκας, Μπουτκεβίτσιους, Ουλάνοβας, Κουζμίνσκας, Σεντεκέρσκις, Μπέντζιους, Τουμπέλις, Κρίβας, Σαμπόνις και Μοτιεγιούνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ