1ο Βραβείο για το Επαγγελματικό Λύκειο Ασπροπύργου, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του Α.Π.Θ

0

Σταθερό στην πορεία αριστείας του, το Επαγγελματικό Λύκειο Ασπροπύργου, απέσπασε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το 1ο βραβείο στον 6ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός-Μνήμες & Όνειρα, Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον», που διεξήχθη στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με την εργασία «Τα παραμύθια της καρδιάς μας-Μισέλια της καρδίας».

Το βραβείο παρέλαβε, η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, η οποία συνεχάρη θερμά την ερευνητική ομάδα των μαθητών, τον Διευθυντή του Σχολείου, κ.  Θεόδωρο Γατσώρη αλλά και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, την κ. Γιωτοπούλου Γεωργία, την κ. Κουτσουδάκη Μαρία, τον κ. Βολοβότση Γεώργιο, τον κ. Κωνσταντίνο Σπηλίδη και τον κ. Τρίγγο Γεώργιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου,  ο Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Παπαϊωάννου, όπως και πλήθος  Βουλευτών, Δημάρχων και Αντιδημάρχων των όμορων Δήμων της Μακεδονίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ