29 βραδιές θεματικού ταξιδιού στο πανέμορφο Κηποθέατρο Παπάγου

0

Με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 το επετειακό 30ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που φέτος είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειο Ξύδη. Έχοντας στη σκηνή μαζί της την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει τα best of μιας 55χρονης καριέρας.
Στο πρώτο μέρος του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν επίσης συναυλίες με τους Μαρίνα Σπανού,Αλέκα Κανελλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Πένυ Μπαλτατζή-Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Χειμερινούς Κολυμβητές. Επίσης θα παρουσιαστούν 15 σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις με αγαπημένους πρωταγωνιστές, 2 παιδικά θεάματα καθώς και η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου μας, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού- Αθλητισμού και της Κεντρικής ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), ενώ για πρώτη φορά φέτος έλαβε και την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ). Μια σπουδαία επιβράβευση για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας καθώς πρόκειται για διακρίσεις που επισφραγίζουν την ολοένα και μεγαλύτερη πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ.
Τέλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) θα είναι και αυτό το καλοκαίρι ο υγιειονομικός αρωγός του Φεστιβάλ.
Η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ θα προσφέρει για 3η συνεχή χρονιά Ελεύθερη Είσοδο στο Φεστιβάλ για τις Νέες και Νέους της πόλης μας, ηλικίας 16-30 ετών.
Σας καλούμε να απολαύσετε βραδιές τέχνης και ψυχαγωγίας σε ένα από τα ωραιότερα θέατρα της Αττικής με «Πολιτισμό για όλους!».

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων
Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, Παπάγου,
τηλ.: 2132027186-187/
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ