9η Athens International Tourism Expo 2022

0

Η Athens International Tourism Expo θα διεξαχθεί και φέτος από 3 έως 5 Νοεμβρίου στο Ζάππειον Μέγαρον. Η έκθεση προβάλλει δυναμικά όλους τους κλάδους του τουρισμού και καλύπτει τις ανάγκες όλων των Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Τουρισμού.

Το 2022 θα δοθεί έμφαση στους τομείς:

Πολιτιστικός Τουρισμός

Η διεθνής αποδοχή της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας είναι μεγάλος πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού στη χώρα μας. Η έκθεση θα προβάλλει διεθνώς τους Πολιτιστικούς θησαυρούς μας και θα προκαλέσει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Εκθέτες για τον Πολιτιστικό Τουρισμό θα είναι κυρίως Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμοι και Οργανισμοί Πολιτιστικού Τουρισμού και Επιχειρήσεις Πολιτισμού. Θα παρουσιάσουν δε δυναμικά τον Πολιτιστικό μας Τουρισμό και τα Μουσεία μας με πίνακες και αντίγραφα αγαλμάτων κάθε περιοχής τους.

Online Τουρισμός

Είναι γνωστό πλέον ότι, λόγω πανδημίας, τα online συστήματα έχουν καλύψει μεγάλο μέρος των επιλογών της τουριστικής αγοράς. Η επιλογή του προορισμού, των καταλυμάτων και των τοπικών μέσων μεταφοράς γίνεται, σε μεγάλο βαθμό πλέον, Online από τους ίδιους τους τουρίστες μαζί φυσικά με τα παραδοσιακά κανάλια πωλήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων και των καταλυμάτων. Τα online συστήματα θα προβληθούν δυναμικά από εκθέτες καλύπτοντας όλο τον κύκλο του τουρισμού.

Γαστρονομία

Τα προϊόντα και οι Ελληνικές γεύσεις της κουζίνας μας έχουν γίνει παγκόσμια γνωστά και για την πλειοψηφία των τουριστών η επιλογή του προορισμού συνδυάζεται και με την γαστρονομία. Στην έκθεση θα συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους κλάδους της γαστρονομίας και θα παρουσιαστούν πολλά δείγματα έτοιμων πιάτων και ποτών.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Έχει πλέον ανέβει πολύ στην Ελλάδα και συνεχώς δέχεται όλο και περισσότερους τουρίστες από πάρα πολλές χώρες. Στην έκθεση θα προβληθούν πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας που προσφέρουν μεγάλες φυσικές ομορφιές, τοπική κουλτούρα και δυνατότητες για πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Παράλληλα η Έκθεση θα αναφέρεται σε:

Τουριστικούς προορισμούς, Θαλάσσιο τουρισμό, Πρακτορεία τουρισμού, Εναλλακτικό τουρισμό, Οργάνωση συνεδρίων & εκδηλώσεων, Μεταφορές, πολυτελή Boutique Hotels, Villas και καταλύματα για τουρισμό υψηλών προδιαγραφών.

e-TRAVEL & e-HOSPITALITY, ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων –web booking engines, συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και αυτοματοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, software applications για ταξιδιωτικά γραφεία κ.λ.π. Παροχή υπηρεσιών τουριστικών επιχειρήσεων, Design, Κατασκευές και έργα υποδομής Μονάδων Τουρισμού & Προορισμών.

Mεσιτικά γραφεία για αγορά, πώληση και ενοικίαση τουριστικών ακινήτων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ