Κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα: Το 2024 θα είναι έτοιμο

0

Προγραμματισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσής για το πρώτο κινηματογραφικό στούντιο στο διάστημα είναι ο Δεκέμβριος του 2024, με το όνομα SEE-1, ενώ θα προσδεθεί στον σταθμό Axiom, την εμπορική πτέρυγα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), σύμφωνα με ανακοινωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την πραγματοποίηση της εγκατάστασης.

Η μονάδα θα φιλοξενήσει ταινίες, τηλεοπτικές, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις –αν και η χωρητικότητα του κοινού δεν έχει ακόμη καθοριστεί– καθώς και δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να αναπτύξουν, να παράγουν, να ηχογραφήσουν και να μεταδώσουν ζωντανά 250 μίλια πάνω από τη Γη.

Τρίτοι πάροχοι θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει και το δικό της περιεχόμενο.

Το Axiom Station θα διαχωριστεί στη συνέχεια από τον ISS το 2028. Η Axiom κέρδισε τη σύμβαση για την ανάπτυξη της εμπορικής πτέρυγας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Axiom είναι η εταιρεία που σκοπεύει να στείλει τον Tom Cruise και τον σκηνοθέτη Doug Liman στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό φέτος, για να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη ταινία που θα έχει γυριστεί στο διάστημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ