16ο Ετήσιο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Αθήνα

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Αθηναϊκό Ίδρυμα Παιδείας και Έρευνας, πραγματοποιεί το 16ο Ετήσιο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα τις Διεθνείς Σπουδές: Επιχειρηματικές, Οικονομικές, Πολιτικές, Κοινωνικές και Πολιτιστικές Πτυχές, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα διαλέξεων επί της οδού Χαλκοκονδύλη 9 στον 5ο όροφο. Η εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 9:30 π.μ. από τον κ. Γρηγόρη Θ. Παπανίκο, Πρόεδρο του Αθηναϊκού Ιδρύματος Παιδείας και Έρευνας.

Στις δύο μέρες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν πλέον των 40 εισηγήσεων από ομιλητές προερχόμενους από 20 χώρες (Αυστραλία, Αυστρία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ινδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Κροατία, Λετονία, Μεγάλη Βρετανία, Μεξικό, Νιγηρία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία και Τουρκία).

Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στο https://www.atiner.gr/2022cbc-pro. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική, χωρίς διερμηνεία και η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου https://www.atiner.gr/cbc. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ τηλεφωνήστε στο +30 2103634210 (Υπεύθυνη κα Σήλια Σακκά), ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@atiner.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ