Στο πλευρό της παγκόσμιας πρέσβειρας με σύνδρομο Down Sheri Brynard η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

0

Στο πλευρό της παγκόσμιας πρέσβειρας με σύνδρομο Down Sheri Brynard, βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον Συνδυασμό «Ενωμένοι», ως επίσημη προσκεκλημένη στην εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τη Sheri» που διοργάνωσαν ο Σύλλογος ΑμεΑ «Μάνα», το Ινστιτούτο Net Media Lab ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και η εφημερίδα Αμαρύσια.

Την εκδήλωση στήριξε ως χορηγός η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ως Πρόεδρος, επίσης, του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Με επίκεντρο την εκδήλωση, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Είχα τη χαρά να γνωρίσω τη Sheri Brynard, παγκόσμια πρέσβειρα με σύνδρομο Down. H Sheri Brynard είναι η μοναδική διπλωματούχος δασκάλα με σύνδρομο Down που μετέφερε το μήνυμα της ισότητας μέσα από τη διαφορετικότητα. Ως Συνδυασμός “Ενωμένοι” συστρατευόμαστε με πρωτοβουλίες που μεταφέρουν το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα μέσα από κίνητρα προβολής και αξιοποίησης των δυνατοτήτων των ανθρώπων με ειδικές δεξιότητες. Σε κάθε πολιτισμένη, σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν αποτελεί επιλογή αλλά πρωταρχική υποχρέωση. Σε αυτό το πλαίσιο, ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σχεδιάζουμε τη λειτουργία δομών ειδικής αγωγής με εξειδικευμένο προσωπικό, αντιλαμβανόμενοι τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες οικογενειών του Δήμου μας για τέτοιες υπηρεσίες και με στόχο να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, χωρίς αποκλεισμούς».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ