Δήμος Κηφισιάς: Διάκριση για το 8ο δημοτικό σχολείο

0

Μαθητές του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς  παρέλαβαν τη διάκριση τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δημιουργικότητά τους, στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό, Βάσια Χασιώτη, που οργάνωσε, καθοδήγησε και ενέπνευσε τους μαθητές και φυσικά στη Διεύθυνση του σχολείου που στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Για τη διάκριση του σχολείου γράφει η κα Βάσια Χασιώτη:

“Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς διακρίθηκαν για άλλη μια φορά στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού που διοργανώνεται απο τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης! 

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2020 με την Μαρκέλλα και την Ειρήνη που αντιπροσώπευσαν την ομάδα των μικρών παραμυθάδων και παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια υπέροχη τελετή απονομής στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στου Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Μετά από τρία χρόνια, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, με τον Ηλία και τον Παναγιώτη, που αντιπροσώπευσαν τους συμμαθητές τους, η ομάδα του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, στον ίδιο αγαπημένο χώρο. 

Οι μαθητές παρουσίασαν το παραμύθι μας και παρέλαβαν τα βραβεία τους!

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “Παραμυθοπεριπέτειες”, οι συγγραφικές ομάδες του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς έχουν κατακτήσει 6 βραβεία μέσα σε 4 χρόνια! Και οι “Παραμυθοπεριπέτειες” συνεχίζονται!

Ευχαριστούμε πολύ την σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης των Δημοτικών σχολείων της Κηφισιάς Δρ. Χαρά Μπούτα που μας τίμησε με την παρουσία της στην τελετή απονομής και μοιράστηκε μαζί μας αυτές τις υπέροχες στιγμές!

Ευχαριστούμε επίσης την κ. Αρβανιτίδου και την κ. Μιζαμίδου για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού καθώς και την Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Μπούτσκου για την εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία.     

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός,

Βάσια Χασιώτη”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ